kedd, március 21, 2023
   
Betűméret

Keresés

Minek a reklám, minek a marketing?

Mi történik ha, kevesebbet vagy semmit nem invesztálunk a reklámba, és nem törődünk azzal, hogy ismertek legyünk?

Kezdeném azzal, hogy mindennek meg van az ára, és minden beérkező profitnak jó megtervezett háttere. Igen, egy jól elkészítette stratégia nem árt üzleti várlakozásunknak, hisz nem csöppen ingyen a pénz a markunkba.

Marketing

Mitévők is legyünk?

Kezdeném először a reklám témával. Mindenképp meg kell ismerjenek az emberek minket, hisz honnan tudják, hogy létezünk. Az biztos, hogy először nem fog vissza jönni a beleölt reklám költség. Így gondolhatjuk azt, hogy, minek nekünk reklám, az csak a nagyoké. Tévedés!!!

Kinek való a reklám?

Minden kereskedőnek kutya kötelessége reklámoznia magát, hogyha azt akarja, hogy menjen a szekere. Mint írtam, nem jön vissza a reklám ára, így nem nagyon éri meg. Egyből nem, de folyamatosságában megéri, hisz megismertek minket, és ha valamikor kell a mi portékánk, szolgáltatásunk akkor tudják, hogy kihez kell fordulniuk. Már, megérte…

Hol reklámozhatjuk magunkat?

A reklámunk szerepelhet a médiában (pl. helyi rádió, tv), interneten, szorólapokon, vagy nyomtatott helyi újságokban is. Természetesen elhiszem, hogy nem hisz nekem egyből, de akkor legalább próbálja meg úgy, hogy saját szabadidejéből csippent le egy picit.

Hogyan is?

Nekiáll, és el kezdi magát hirdetni ingyenes hirdető helyeken, akár az interneten, újságokban. Higgye, el megéri, hisz a folyamatos fejlődés, és a rendszeres jövedelemszerzés mindenkinek fontos. Még Önnek is…

Üdvözlettel Fehér Zsolt
SINI Kft.

Szórakoztató elektronikai és háztartási gépek Originál alkatrészeinek és kiegészítőinek nagykereskedelme.
Műszaki és elektronikai alkatrészek nagykereskedése.

Központi Webáruház

 


Euras adatbázis