Euras


Az Ön igényeire... van legalább egy jó megoldásunk!
Mennyit érne meg Önnek Európa szakszerelőinek kombinált tudása, tapasztalata?

Amit kínálunk, az a szakértő szerelők titkos tudásbázisa.
Azonnali hozzáférés egy exkluzív klub-hoz!

Ha Ön már Partnerünk és elakadt egy készülék javításában, de mindenképp kapcsolási rajzot szeretne rendelni,
mert nem érdekli egy olyan INGYENES megoldás, ahol
naprakészen talál:

- több tízezer kapcsolási rajzkivonatot
- a TECTRA adatbázist, mindig frissítve
- segítséget a legjobb európai szakemberektől

Csak német, angol és francia nyelven.
Ha Ön eligazodik egy készülék dokumentációjában, akkor itt sem fog kudarcot vallani nyelvtudásával.
)

akkor kattintson a lap alján a "Megrendelés" gombra!

Ha azonban a fenti megoldás felkeltette az érdeklődését, akkor olvassa tovább ezt az oldalt, és használja ki lehetőségeit!A készülékek számának növekedésével - különös tekintettel a márka nélküli termékekre - gyakran előfordul, hogy a szükséges információhoz nem lehet hozzájutni, vagy az, hogy a szervíz könyveket, alkatrészeket rendelni kell (költségkihatás, időveszteség).

Ilyenkor jön a vadászat az adatokra. Különböző fórumokra, levelező listákra irkálás, aztán pedig a várakozás a válaszra.

A kérdés automatikusan felmerül, hogy miért várjak, ha van egyszerűbb, gyorsabb, és ráadásul szintén ingyenes megoldás?
Itt az internet, keressünk rá!

Ha ezt a megoldást választja, szintén elmegy nagyon sok idő a keresgetéssel, hiszen sok a találat a keresőben, és biztos hogy nem az elsőnek megnyitott oldal fogja megadni a megoldást számunkra.


Ilyen esetekben segítene Önnek egy olyan On-Line tudástár ahol a következő információk érhetőek el a nap 24 órájában, az év 365 napján?Javítási ötletek és szervíz információ:
A rendszer több, mint 1.000.000 ötletet tartalmaz. Minden hónapban több, mint 1.500 frissített szervíz ötlettel egészül ki. Az adatok 50%-át közvetlenül a gyártók szolgáltatják, 25%-át a szakműhelyek és 25%-át az EURAS rendszer (külön megjelölve) - valamennyit közvetlenül a műhelyek napi gyakorlatából merítve. Az információ alkatrészenként van rendszerezve. A keresés feltételeként adja meg az alkatrész típusát; a rendszer egy felhasználó barát keresési logikán keresztül elvezeti Önt a megoldásig (alkatrész - hibás terület - hiba leírása - hiba kijavítása). Az ötleteket és a kör diagramm kivonatokat ki lehet nyomtatni.

Kör diagramm kivonatok
A szervíz információ hasznos kiegészítéseként több alkatrészhez kinyomtatható kördiagramm kivonat is tartozik (alkatrész elhelyezkedése, stb.)

Alkatrész adatok és termék információ
Hasznos műszaki adatok és információk a módosításokhoz.


Beállítási utasítások
pl.: legfontosabb beállítások kamerákon, DVD lejátszókon, videókon, stb.

Tartalék alkatrész tizes slágerlista
A leggyakrabban hiányzó alkatrészeket eszköz szerint tartja nyilván a rendszer.

Címjegyzékek, ötletek és trükkök
pl.: A fő rész kicserélése után, mely alkatrészeket kell ellenőrizni, utána állítani, gyermekzár kioldása, időzítő (timer) programozása, szervíz módosítás...

Monitor javító adatbázis

Több mint 56.000 ötletet tartalmaz a számítógép monitorokhoz és feltünteti a csereszabatosságot is.
Több, mint 700 márkához/gyártóhoz és cégnévhez tartozó alkatrész javítási és szervíz információit foglalja magába. A monitor adatbázis egy különálló modul az EURAS rendszeren belül.


A tartalék alkatrész slágerlista
Több mint 100.000 elektronikai fogyasztási cikk és feháráru alkatrészt, modellt tartalmaz.
Egy xyz modell keresésekor a javító adatbázis is elkezdi a keresést "Legfontosabb xyz alkatrészek" (ha van ilyen), és megjeleníti az oda tartozó alkatrészeket. Ha ráklikkel a megtalált modellre, megnyílik egy táblázat, amely az adott alkatrészek relevanciáját mutatja. A relevancia azt fejezi ki, hogy minél magasabb az eszköz ára, az alkatrésze annál gyakrabban hibásodott meg vagy használódott el és került kicserélésre. A megjelenített adatok olyan különböző EURAS partner mühelyekből és különféle gyártóktól származnak, amelyek ebben a tekintetben minket támogatnak. Az alkatrész slágerlistában sok alkatrész megtalálható, kiváltképp a fehéráruk területén. A lista különösen akkor segít, ha az alkatrészre vonatkozólag nem talált javítási ötletet. Ilyenkor érdemes a legmagasabb relevancia mutató segítségével ellenőrizni az alkatrészeket. .


A pinboard rendszer
egy olyan kommunikációs fórum, amely segít Önnek abban, hogy kapcsolatba lépjen más műhelyek technikusaival. Ez úgy működik, mint egy virtuális pinboard, ahol felteheti a saját kérdéseit, és megválaszolhatja más technikusok kérdéseit. Az EURAS internet-rendszeren belül különféle pinboardok találhatók.


Pinboard nehéz javítási problémákhoz
Ha egy különösen nehéz javítási problémára akad - és ha az EURAS javító adatbázis nem tud Önnek ebben segíteni -, akkor a pinboardban írja le a jelenséget. Az Ön kérdését a többi a résztvevő, a kiválasztott javítási szakemberek és gyártók automatikusan látni fogják. Profitáljon a kollegái tapasztalataiból, akik korábban már találkoztak ezzel a problémával és így meg tudják adni Önnek a választ, vagy azon szakemberek tanácsaiból, akik on-line chat-en keresztül támogatják a pinboardot.


Know how csere kommunikációs fórum
Vegyen részt a beszélgetésekben, beszéljék meg a problémákat és dolgozzák ki együtt a megoldást. A kollegáival megbeszélheti a fontos témákat, kicserélhetik tapasztalataikat és új kapcsolatokat létesíthet a különböző társalgási fórumokon. Csak a szakműhelyek számára engedélyezett az EURAS internet rendszer használata, ennél fogva olyan kényes témákról is nyugodtan beszélhetnek, mint a különféle javításokért felszámított költségek, vagy az egyes vevőkkel, gyártókkal kapcsolatos tapasztalataik. Know how fórumok: telekommunikáció, PC technológia, szatelit/kábel, biztonság technológia, rádió technológia, ötletek és trükkök, termék kiértékelés, digitális fényképezés ...


Rövid hirdetések

Ön reális áron mérőműszert keres vagy el akar adni egyet? Olyan eszközt keres, amelyet már nem gyártanak? Írja be javaslatát vagy kérdését a pinboardba. Az Ön rövid hirdetését olvassák a kollegák, akik gyorsan tudnak segíteni.


Belső szállítók kereskedelmi hirdetései
Itt a belső szállítók helyezik el érdekes termékeiket és szolgáltatásaikat a CE szakműhelyek részére.
Itt Ön közvetlen ONLINE beszélgethet a kollegáival és kicserélhetik tapasztalataikat. Beléphet és csatlakozhat egy már folyó beszélgetéshez. A pinboarddal ellentétben, itt a beszélgetés nem késleltetett - és a résztvevők számára mindez olcsó internet tarifáért (nem távolsági beszélgetés díjáért) elérhető. Van egy bizonyos időpont minden héten, amikor a kollegák összejöhetnek egy kis csetelésre.


A technikusok tizes listája
azt mutatja meg, hogy mely technikus a legaktívabb a pinboard rendszerben, azaz, hogy mely technikus teszi fel a legtöbb kérdést, illetve adja a legtöbb segítő választ.


Az EURAS rendszer minden elő
fizetője hozzáférést kap az ECA VRT Online adatbázisához A vrt online adatbázis a vrt adatkönyv sorozat szoftver változata.Az adatbázis több, mint 100.000 különféle eszközt (tranzisztorok, diódák, tirisztorok és IC-k) tartalmaz, beleértve ezek kiugró adatait, gyártóit és a megfelelő helyettesítő típusait, ha van ilyen. Az összes félvezető pontos leírásán túl tartalmazza még az összes standard CMMOS 4000/7400, TTL 7400 áramkör, több erősítő és néhány audio és video IC pontos leírását is


A TecTra egy egyedi adatbázis,
amely IC-k, IC kombinációk vagy transzformerek megadását követően beazonosítja azok elektromos kompatibilitásait. A kör diagramm archívumát is sokkal hatékonyabban tudja használni a TecTra segítségével.


A TecTra müködési mechanizmusa:


Napi probléma

Meg kell javítania egy alkatrészt, de nem áll rendelkezésére kör diagramm, vagy nincs elég információja a hibáról.


Használja a TecTra-t

A TecTra használatát az hívta életre, hogy az elektromos kompatibilitás következtében egyre több és több eszközben fordul elő IC, ugyan is a hivatalos IC gyártók gyakran megszabják az IC áramköröket. Ma több különböző eszközben, beleértve az áramkörüket is, ugyanaz az IC van beépítve, pl.: a színfeldolgozásban, az IF-ben, megszakító áramkörökben... Ezen alkatrészeknek nem kell feltétlenül kompatibilisnek lenniük, pl.: ugyanaz az IC található a TV-ben és a video felvevőben. Ez azt is jelenti, hogy a kör diagrammnak ugyanazon részét használhatja fel a TV-hez és a video felvevőhöz, attól függően, hogy melyik kör diagrammja áll rendelkezésre, illetve, hogy melyiké részletesebb. Így, egy eszköz bizonyos részein keletkezett hibákat egy másik eszköz kör diagrammja segítségével meg tudja keresni.

A teszteléshez helyezze az IC-t vagy az IC kombinációt az Ön eszköze azon áramkörébe, amelyben a hibát sejti, vagy amelyben a mérést el kívánja végezni. Ha ez lehetséges, akkor minden olyan eszköz listája meg fog jelenni, amelyben az IC használható (elektromos kompatibilitás). Ezen felül, információt kap a hivatalos szervíz kézikönyvben levő diagramm minőségéről és megkapja az oldalszámot, ahol az IC található. Ha a felsorolt eszközök valamelyikéről már van kör diagrammja, akkor azt felhasználhatja a javítás során.


Az Ön előnye:

Sok esetben elvégezheti a javítást a nélkűl, hogy új szervíz könyvet vásárolna, mivel a kör diagramm állományában már benne van az IC diagramm vagy a kézikönyv. Időt takarít meg, mert a szükséges információ azonnal rendelkezésére áll és pénzt spórol meg, mert nem kell megvennie egy újabb kézikönyvet. Az alkatrész referencia listát és az IC diagrammok számát folyamatosan frissítjük.

Ha Ön szervízes Partnerünk, akkor ehhez a tudáshoz INGYEN hozzáfér, mert a rendszer 27 800 forintos éves előfizetési díját átvállaljuk Öntől!A rendszerbe való belépéshez kattintson a "Kipróbálom" gombra!

www.euras.com

Ne feledje, Ön bárhol elakad, kollégáink nagyon szívesen segítenek Önnek a 06-1-433-0750-es telefonszámon, vagy a sini@sini.hu e-mail címen.