kedd, március 21, 2023
   
Betűméret

Keresés

Szervizek jelenléte a neten

Napjainkban már az internet olyan természetes, mint a reggeli étkezés vagy a kávé. Bizonyára Ön is sokat keresget rajta, akár hírek, időjárás, játék, vásárlás, fórumozás, stb. Az internet már a Szputnyik kilövése (1957) óta létezik, de igazán csak 1990-ben fejlődött tovább, amikor a világháló (World Wide Web) kialakult. Napjainkban már 2011-ben ez egy természetes jelenség, ahogy össze is hasonlítottam a reggeli kávéval. Mert én reggeli kávé nélkül el sem indulok dolgozni!

Mi a szerepe az internetnek a szervizes szakmában?

Többször belefutni olyan szervizes kollegák honlapjába, cégkatalógus regisztrációiba.

„Igen, neki milyen jól is megy”

Mi tartja Önt vissza, hogy Önnek is jobban menjen?

Egy honlap, cégkatalógus regisztrációk a neten, azaz az internetes megjelenés hiánya. Sohasem késő elkezdeni, hisz előbb-útóbb minden gyümölcs beérik, amit vígan megehetünk. Lásson neki, vagy építessen egy weblapot. Nem fontos mindjárt egy komplex index.hu facebook.com –ra gondolni, elég egy pár oldalas bemutatkozó oldal. Például így is nézhet ki: Kezdőoldal bemutatkozással, szolgáltatásaink, kapcsolat. Három, négy menüpontban tudatára lehet jutatni a vevőnek, hogy mivel is foglalkozik az Ön cége. Később lehet alakítatni, csiszolni, marketingezni a szeretett weblapot. Pénzügyileg nem mondhatnám, hogy sokban kerül egy ilyen honlap 20-50 E Ft, design és felépítéstől függően. Ennyiért már lehet weblapja és ez nem vicc.

Ennyit megérdemel a cége?

Ez a minimum, hisz a befektetés megtérül. Körülbelül hat éve foglalkozom az internetes csoda világgal és azt tapasztaltam, hogy akik nem haladtak a korral, mind elhullottak.

Kezdjen neki még ma, mert holnapra elfelejti!

Üdvözlettel:
Fehér Zsolt
Sini Kft.

 

Szórakoztató elektronikai és háztartási gépek Originál alkatrészeinek és kiegészítőinek nagykereskedelme.
Műszaki és elektronikai alkatrészek nagykereskedése.

Központi Webáruház

 


Euras adatbázis