kedd, március 21, 2023
   
Betűméret

Keresés

Változott az utánszállítás

Beérkezett hátralékaink eddig péntekig vártak raktárunkban és csak aznap kerültek becsomagolásra, amennyiben időközben nem került sor megrendelésre.

Változás: Rugalmasabbá téve a folyamatot, a termékek beérkezéstől számított 3. napon kerülnek becsomagolásra.

Példa: Hétfőn kap egy SMS-t --> Csütörtökön bedolgozásra kerül az alkatrész --> Hétfőn viszi a futár

Természetesen, ha időközben rendel, nem várja meg a 3 napot a rendszer, hanem a többi tétellel együtt, csomagolásra kerül a beérkezett alkatrész. Mindezt, ingyenes, SMS-küldő szolgáltatásunk segíti, amelyben külön tájékoztatjuk Önt, a terméke megérkezéséről.

Miért is érdemes használni ezt a szolgáltatást?

Az Ön kényelmességét és munkáját szolgálja, hiszen webáruházunkba láthatja a megrendelt termék várható szállítási idejét, de a beérkezésről ott nem talál információt. Szolgáltatásunk segítségével, nem kell percenként benéznie a Központi Webáruházba, vagy betelefonálnia hozzánk, hogy megjött-e már az áruja. Mi értesítjük Önt a termék beérkezéséről és a várható becsomagolásáról, így Ön tervezheti a szerelést, további rendelést stb.

Hogyan használhatom ezt a szolgáltatást?

Egyszerűen! A rendszerünkben megadott mobilszámot felhasználva küldjük az áru beérkezésével kapcsolatos információt. Tehát, érdemes megadnia aktuálismobilszámát a Központi Webáruházban, vagy hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat (06-1-433-0750).

Hogy néz ki ez a szöveges üzenet?

Az SMS, amit küldünk egy előre megírt sablon szöveg, amely csak jelzésként szolgál, hogy megérkezett az áru.

Példa:

"A megrendelt áruja beékezett, 2016-09-01 14:15 perckor továbbítjuk Önnek. Eddig az időpontig tud árut rendelni ehhez a csomaghoz. Sini Kft."  

Mikor küldjük Önnek az SMS-t?

Hétköznapokon, amelyik nap beérkezett a rendelése.

Hová forduljon, ha valami nem kerek?

Bármilyen probléma merülne fel csomag feladásával kapcsolatban, kérem neaz SMS-t küldő telefonunkat hívja, és ne is küldjön rá válaszlevelet. A küldést egy automata számítógépes rendszer végzi, amely nem tud a kérdésekre és kérésekrereagálni. Intézkedni továbbra is a központi e-mail címen Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy telefonszámunkon lehet. Ez pedig nem más, mint a 06-1-433-0750.


Köszönjük, hogy használja ezt a szolgáltatásunkat is!

 

Üdvözlettel:
Sittner Viktória
Sini Kft.

 

Szórakoztató elektronikai és háztartási gépek Originál alkatrészeinek és kiegészítőinek nagykereskedelme.
Műszaki és elektronikai alkatrészek nagykereskedése.

Központi Webáruház

 


Euras adatbázis