kedd, március 21, 2023
   
Betűméret

Keresés

Vevőszerzés


Intro

Szeretnék egy kis cikkel kedveskedni Önnek, hogy több eladása legyen, vagy szolgáltatását többen igénybe vegyék. Napjainkban elég kemény dió megszerezni az ügyfeleket, ráadásul nagyon fontosak, hisz Ők hozzák a konyhánkra a pénzt. Nem szabad figyelmen kívűl hagyni ezt, hisz ha alszunk rá még egyet, akkor máshová mennek és nekünk annyival kevesebb marad. Pató Pál is azt mondta, hogy ”Ej, ráérünk arra még!”, aztán hová is jutott. Persze nem így állunk hozzá, és rástartolunk a több forgalomra, és bevonzzuk a vevőket.

Buktatók

Rengeteg buktatója van gondolnánk Mi, pedig nem. A legnagyobb buktató, ha el sem kezdjük, és állunk egy helyben, ami idővel csak hátrább lök minket eladásainkban. Legtöbb vállalkozás, ha meghallja azt a szót, hogy marketing, borsódzik a háta, hogy ügynökösködnünk kell. Nem, abszolút nem erről van szó, hanem előre megtervezett stratégiával behozzuk a boltunkba a vásárlókat. Még egy óriási nagy hiba, hogy most nincs pénzünk reklámra, meg semmire sincs. Minél rosszabbul megy, annál többet kell beinvesztálnunk marketingbe, hogy később jobb legyen. Képzeljük el, hogy nem megy a szekér, és ráadásul még elvágjuk azt a csatornát is, ahol van némi remény újabb vásárlókra.

Eredmény: kevesebb vevő --> kevesebb bevétel --> kevesebb nyereség

Olcsó megjelenés

Elég nagy a terület vevőszerzésre. Én csak a legolcsóbbat ajánlom Önnek az internetes megjelenést, ami több féle is lehet. Elsőnek a legkomolyabb megjelenés, egy keresőoptimalizált weblap.

Másodiknak mondhatjuk egy ingyenes apróhirdetést. Harmadiknak pedig egy aukciós honlapon (vatera, teszvesz) való eladást. A második, és a harmadik lehetőséget nem boncolnám, hisz azok elég egyszerűek.

Keresőoptimalizált Weblap

Manapság már elég olcsón készítenek egy egyszerűbb weblapot, de akár mi is elkészíthetjük előre legyártott sablonokból. Nem kell komolyra gondolnunk, pusztán csak egy pár oldalas honlapot is elég közzé tennünk, hogy megismerjenek minket. Kezdőlap, rólunk, fotók, termékek vagy szolgáltatás, és kapcsolat. Természetesen később, ha kinőjük magunkat, fejleszthetünk.

Alkalmazzuk a SEO-t, avagy keresőoptimalizáljunk.

A keresőoptimalizálás (SEO) lényege, hogy a weblapunk jobb pozícióban legyen a keresőkben. Egy honlap magában kevés, hisz nem találnak meg minket a látogatók. Magyarán mondva rajtunk kívül senki sem ismeri a weblapunkat. A Google keresőjébe beütve a SEO vagy a keresőoptimalizálás szóra kersve többet tudhat meg.


Outro

Több előnye is van egy kis honlapnak. Egyszer kell befektetni egy kisebb összeget, megmarad nekünk, és hozza pénzt folyamatosan. Milyen jól mutatna a névjegykartyánkon, hogy Weblap: www.cegeslapom.hu. Meg hát a mai világban egy weblap nélkül nem nagyon bíznak meg a vásárlók bennünk, mert hát egy névjegykártya már maga egy jó honlap.

Mielőtt neki kezd, az egésznek alaposan nézzen utána mindennek, hogy utólag ne fájjon a feje. Ezalatt értem, hogy mi kell Önnek pontosan, és kiket célozzon meg.

Keressen rá az alábbi kulcsszavakra a Google keresőjében: weblapszerkesztés, weblapszerkesztés ingyen, honlapszerkesztés, honlapszerkesztés ingyen, weblapszerkesztő program, keresőoptimalizálás, keresőoptimalizálás lépésről lépésre, keresőoptimalizált honlap, seo, seo blog, stb.

 

 További szép forgalmat!

 

 

Üdvözlettel:
Fehér Zsolt
Sini Kft.

 

Szórakoztató elektronikai és háztartási gépek Originál alkatrészeinek és kiegészítőinek nagykereskedelme.
Műszaki és elektronikai alkatrészek nagykereskedése.

Központi Webáruház

 


Euras adatbázis