kedd, március 21, 2023
   
Betűméret

Keresés

Rendeléssel kapcsolatos infók!

Szeretnénk, ha napra készen, mindig a legújabb információk birtokába jutnának természetesen, ami cégünkkel kapcsolatosak. Ezért, a heti hírlevelünk, most a rendelésekről kapcsolatos egyéb infót fogja tartalmazni.

Vegyi áruk rendelése:

A palettánkon megtalálható vegyi áruk, mint például a tisztítószerek rendelése már lehetséges. Annyi kitétellel, hogy ezek a termékek külön csomagban fognak érkezni. A GLS futár 2 csomagként kezeli, így dupla szállítási költséggel kell számolni. Az MPL futár továbbra sem számláz két szállítási költséget, így akik az MPL futárszolgálattal szállítatnak, nem kell foglalkozni a költségek számolásával. Ez a csomagolási eljárás természetesen átmeneti és hamarosan megoldódik ez a probléma. A sprayrendelésre majd ugyanez fog vonatkozni, amint újra be lesz emelve a választékunkba.

Meglévő csomaghoz hozzárendelés:

Lemaradt tétel esetén lehetősége van, hozzárendelni más terméket is plusz költség nélkül. GLS futáros csomagokhoz aznap még hozzá tud rendelni 14 óráig. MPL futáros csomagokhoz pedig aznap 18 óráig van lehetősége alkatrészpótlásra. Így ezek a rendelések egy csomagként fognak Önhöz eljutni, egy szállítási költséggel.

Csomag megérkezése:

Rendeléstől számítva a 2. munkanapon kapja meg a csomagját.

Tehát az aktuális napon 18.00 óráig, leadott rendelés esetén a tárgynapot követő második munkanapon szállítja ki az MPL, vagy a GLS futár.

 

 

18 óráig leadott rendelés

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Szombat

Vasárnap

Csomag kézbesítése

Szerda

Csütörtök

Péntek

Hétfő

Kedd

Szerda

Szerda

 

 

Már több mint 10.000.000 alkatrész választék!

 

Üdvözlettel:
Fehér Zsolt
Sini Kft.

Szórakoztató elektronikai és háztartási gépek Originál alkatrészeinek és kiegészítőinek nagykereskedelme.
Műszaki és elektronikai alkatrészek nagykereskedése.

Központi Webáruház

 


Euras adatbázis