kedd, március 21, 2023
   
Betűméret

Keresés

Itt a ballagás!

 

Tudta, hogy nyakunkon a Ballagás?

Köt az idő, és hamarosan meg kell örökítenünk a szerettünk ballagásának emlékét. Igen, milyen jó is az, ha később levesszük a polcról a filmet, vagy a fényképeket, és megnézzük. A felvételt meg kihagyni vétek lenne, hisz azt többször nem lehet megismételni. De ha felvesszük a műsort, akkor IGEN!

Meg van minden ahhoz, hogy tudjon kamerázni, fotózni?

Például gondolok akkumulátorra, táskára, akkutöltőre, kazettára, és egyéb kiegészítőkre. Ha még ezeket nem szerezte be, hogy ideális feltételekkel tudjon felvételeket készíteni, akkor lépni kell. Igen lépni kell, mert sürget az idő.
Érdemes megnézni, hogy az akkuja mennyit bír vagy, hogy jó-e még. Van táska, amiben könnyen el tudja vinni bárhová a kameráját, fényképezőgépét. Üzemel a régi akkutöltője, és persze, hogy tiszta-e a lencse, LCD kijelző.

Bemutatnék egy-két terméket, ami által könnyebbé teheti a felvételeit:

Akkutöltő kamera, és fényképezőgép LI-ION akkukhoz

Külön tápegység. Autósadapter. Gyors és kíméletes töltés.Töltés befejeztével automatikus kikapcsolás. Készenléti töltés. Az akkutöltőhöz talp szükséges, a megfelelő talp kiválásztáshoz kattintson <<IDE>>. Esetleges kérdéseit a lent található telefonszám felhívásával felteheti kollegánknak.

(nagyításért kattintson a képre)

Rendelési szám: 5905354

További akciós termékeink a Viszonteladói Webáruházunkban megtalálhatóak (heti ajánlatunkban).

 

Üdvözlettel:
Fehér Zsolt
Sini Kft.

Szórakoztató elektronikai és háztartási gépek Originál alkatrészeinek és kiegészítőinek nagykereskedelme.
Műszaki és elektronikai alkatrészek nagykereskedése.

Központi Webáruház

 


Euras adatbázis