kedd, március 21, 2023
   
Betűméret

Keresés

Csomagtartás, hozzárendelés, megérkezés

Csomag tartása:

Raktári készleten nem található alkatrész megrendelése esetén a termék beérkezésekor, a rendszerünk tartja a csomag kiküldését. Ezt az aktuális hét péntek 14 óráig tudjuk megoldani. Ez idő után automatikusan kinyomtatódik a rendelés és csomagolásra kerül a beérkezett alkatrész. Természetesen telefonos operátoraink meg tudják oldani, hogy előbb csomagolásra kerüljön az áru, mint péntek 14 óra. A webáruházban való hozzárendelés esetén is feloldja a rendszer a termék tartását.

Nyomon tudja követni a rendeléseit a Központi webáruházban a Rendelési készlet opcióra kattintva. A státusz pont alatt a rendszer megjeleníti, hogy milyen stádiumban van a rendelt termék. A Szállítás dátuma pont alatt pedig az aktuális rendeléseit és azoknak szállítási dátumát nézheti meg, az időpontok a csomag elindulását jeleni az ASWO raktárából.

Nyomon tudja követni a rendeléseit a Központi webáruházban a Rendelési készlet opcióra kattintva.

 

A státusz pont alatt a rendszer megjeleníti, hogy milyen stádiumban van a rendelt termék. A Szállítás dátuma pont alatt pedig az aktuális rendeléseit és azoknak szállítási dátumát nézheti meg, az időpontok a csomag elindulását jeleni az ASWO raktárából.

 

 

Kérjük, hogy pénteki nap 14 óráig mindig nézze meg ezen opciót, hogy tájékoztatást kapjon rendeléseiről, lemaradt tételeiről!

Ha, valamilyen kérdése vagy jelzése van, keresse meg telefonos operátorainkat.

Telefon: 06-1-433-0750

 

 

Csomag megérkezése: az aktuális napon 17.30-ig, leadott rendelés esetén a tárgynapot követő második munkanapon szállítja ki az Magyar Posta, vagy a GLS futár.

 

17.30-ig leadott rendelés

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Szombat

Vasárnap

Csomag kézbesítése

Szerda

Csütörtök

Péntek

Hétfő

Kedd

Szerda

Szerda

 


 

 

 

Továbbra is az Ön szolgálatában

Szórakoztató elektronikai és háztartási gépek Originál alkatrészeinek és kiegészítőinek nagykereskedelme.
Műszaki és elektronikai alkatrészek nagykereskedése.

Központi Webáruház

 


Euras adatbázis