kedd, március 21, 2023
   
Betűméret

Keresés

Nem talál egy alkatrészt?

 

Szeretnénk Önnek segíteni egy kis leírással, hogy miként kell beazonosítani egy terméket a robbantott rajz alapján. Központi Webáruházunkban több min 100.000 robbantott ábra található és ez folyamatosan bővül. Érdemes ezeket használni a keresés során, hisz az ábrákon látható az alkatrész formája és a pontos helye is, ezáltal biztosabbak lehetünk, hogy ténylegesen jól azonosítottuk be a keresett terméket. Telefonos operátoraink is ezt a keresési formációt részesítik előnyben, mikor egy alkatrészt szeretnének megtalálni egy készülékhez.

 

Példának szemléltetni fogunk egy egyszerű, gyors, de profi azonosítást.

Keresett termék: egy CTL84TV, 37507027 szervizszámú mosógéphez egy komplett dob.

Lépjen be a vevőszámával és jelszavával a Központi Webáruházunkba, majd jelölje be a Készülékek rádiógombot. Ezután írja be az üres mezőbe a készülék szerviz számát (pl. 3750702), e-szám megadásával egy találatra csökkentettük az eredménysort, így kevesebb a hibázási lehetőség. Nyomja meg a Keresés gombot.

nagyításhoz klikk a fotókra!

Klikkeljen a készülék típusárára, majd nyissa meg a robbantott rajzot (Készülék rajzok), ez lehet PDF vagy PNG kiterjesztésű fájl. Keresse meg az alkatrészt az ábrán, majd az ott feltüntetett pozíciószámot gépelje be a Pozíciószám mezőbe, majd Enter gomb.


Ezután meg is jelenik a keresett áru, és máris rendelhetjük meg.


Előfordulhat, hogy nem hozza fel pozíciószám alapján, ekkor a robbantott rajzban keressük meg az alkatrész originálszámát, amelyet a pozíciószám segítségével tehetünk meg.

Siemens-Bosch készülékek robbantott rajzában nem a pozíiciószám van felüntetve, hanem a termékek originálszáma. A keresőben keresve a számra, mindenképp a SIEMENS/BOSCH terméket válassza ki. 

Ezen leírás alapján nem boldogul a kereséssel,
használja a Helpdesk-et: leírás ITT található

Miért is hagyná annyiban, ha nem talál meg normál módban egy alkatrészt!

 

Szórakoztató elektronikai és háztartási gépek Originál alkatrészeinek és kiegészítőinek nagykereskedelme.
Műszaki és elektronikai alkatrészek nagykereskedése.

Központi Webáruház

 


Euras adatbázis