kedd, március 21, 2023
   
Betűméret

Keresés

Fehéráru alkatrész - profi keresés

Szeretnék egy roppant egyszerű, de nagyon hasznos leírással előrukkolni, amely által könnyedén tud keresni háztartási gépalkatrészeket webáruházunkban.

Üsse be a kereső mezőbe, a pontos mosógép Ident, PNC, E.nr, NC, azaz a szerviz számot, ne a modell számot! Ezek a speciális számok Whirpool készülékeknél NC számként jelenik meg, ami 85-tel kezdődik (12 számjegyből áll). Bosch-Siemens készülékeknél E.nr. szám, Indesit készülékeknél Ident szám (11 számjegy), AEG készülékeknél pedig PNC (9 számjegy) jelzés található.

Én most egy Whirpool AWG650 mosógépnek az alkatrész keresését fogom szemléltetni.

Miért nem szabad csak modell számra keresni?

Először is bejelölöm a Készülékek rádiógombot, és beírom a modell számot. Nézze meg, ha csak AWG650-et írok, be több féle mosógépet jelenít meg a Webáruházunk. Ezáltal több féle belsővel, azaz az alkatrészek változhatnak csekély illetve nagyobb mértékben is.

Nézzük meg a 853765045300 szervizszámú felültöltős mosógépet, a keresésénél máris csak egy találatunk van.

Klikkeljünk rá a típusra így megnyitjuk az alkatrészlistát. Az én mosógépemhez szíj szükségeltetik, így rákattintok az alkatrészlistán a SZÍJ feliratra és a program felajánlja az összes lehetőséget. Természetesen a szíj szót beírhatjuk a Címszó mezőbe és enter, vagy robbantott rajz alapján a pozíciószámot kikeresve a Pozíciószám mezőbe listáztassuk ki az alkatrészt.

Válasszuk ki a terméket, majd kosár.

Több féle lehetősége van, mint árban és minőségben vásárolni. Originál és utángyártott alkatrészek több féle típushoz és modellhez.

A keresésének a legegyszerűbb változata, ha az alkatrész originál számára keres.

Maradjunk a szíjnál és begépelem a 481931039159 kódot és persze átváltom a Készülékek-ről Cikk-re a rádiógombot.

 

A gyorsabb kiszolgálás érdekében!

Szórakoztató elektronikai és háztartási gépek Originál alkatrészeinek és kiegészítőinek nagykereskedelme.
Műszaki és elektronikai alkatrészek nagykereskedése.

Központi Webáruház

 


Euras adatbázis