kedd, március 21, 2023
   
Betűméret

Keresés

Heti 5-ös!

Örömmel jelentem be a legújabb hírünket, hisz ez újra hatékonyabb szállítási feltételeket biztosít minden szerviz-technikus és viszonteladó kollegának.

Eddig az ASWO International Service GmbH-től hetente kétszer kaptunk árut. Így ha kért egy terméket és nekünk nem volt raktáron, azt körülbelül 4 munkanap alatt tudtuk Önhöz eljuttatni.

Az új felállás, hogy hetente ötször kapunk árut, azaz minden munkanap, így egy megrendelésénél vevőink már 2 munkanap alatt megkapják a kívánt terméket. Természetesen így mindennap küldünk SMS-t, hogy áruja beérkezett. Este továbbítjuk a futárnak, hogy másnap szállítsa ki az adott címre. Ha több olyan tételt rendel, ami nincs raktáron és nem szeretné külön-külön megkapni az árut, akkor kérjük, használja a ”Csak kompletten szállítandó” funkciót. Erről írnék egy pár mondatot.

Csak kompletten szállítandó:
Amikor véglegesíti a rendelését, bal oldalt található ”Csak kompletten szállítandó” opciót pipálja be. Ezáltal egyszerre kapja meg azokat a termékeket, amiket egyszerre küldött el. Így ha egy termék volt raktáron, megvárja azt amelyik nem volt készleten. Ez a funkció használatakor utólag nem tudjuk módosítani a rendelést, illetve nem küldünk SMS értesítőt sem.

 

A postaláda szolgáltatásunkkal rendelkező ügyfeleinket nem érinti ez az újabb módosítás, hisz az továbbra is ugyanazon időpontokban kapják meg árujukat.


Reméljük sokat segítettünk az Ön szolgáltatásának gyorsaságán, versenyképességén és vevőinek megelégedettségén.

Örömmel jelentem be, hogy jövő héttől már ez az újdonság érvénybe lép.

 

Üdvözlettel:
Fehér Zsolt
Sini Kft.

2010.10.26

 

 

Szórakoztató elektronikai és háztartási gépek Originál alkatrészeinek és kiegészítőinek nagykereskedelme.
Műszaki és elektronikai alkatrészek nagykereskedése.

Központi Webáruház

 


Euras adatbázis