kedd, március 21, 2023
   
Betűméret

Keresés

Tanítható garázskapu, és riasztó távirányító!

Bizonyára ismerős az a probléma, hogy a garázskapunkhoz csak két darab távirányítót adnak. Elvileg ha ketten vagyunk csak a családban, akik használják a kaput, akkor elég.

Vagy nem?

Szerintem nem, hisz pótba mindenképp kell minimum egy a rossz napokra. Igen, amikor megadja magát valamelyik gyári távirányító.

Mi van, ha többtagú családunk van?

Ez a tény még nem baj, de az már inkább, hogy csak két ember tudja használni a garázskapu ajtaját. Esetlegesen édesapánk, édesanyánk, fiúnk, lányunk, nagyszüleink távirányító nélkül maradnak. Megy a vita, hogy kié is legyen, a családi zűrzavar meg nem hiányzik nekünk.

Boltban szinte lehetetlen kapni hozzá, legyártatni pedig kellemetlen dolog.

Hogyan, tovább?

Az LRC tanítható Garázskapu, és Riasztó távirányító család, megoldja az Ön aktuális problémáját! Ne halassza a holnapra, hisz holnapután még nagyobb lesz a baj!

A rendkívül egyszerűen tanítható távirányító, alkalmas garázskapukhoz, kapukhoz, régebbi autóriasztókhoz (ugrókódosokhoz nem jó), és lakás riasztó berendezésekhez.

Az idő során elkopik, vagy valamikor el is tűnhet a távirányító. Vagy, ha aktuális a probléma, például kevés van belőle, akkor ne habozzon. Válassza az Ön számára a legideálisabb garázskapu távirányítót!

01. LRC-400 GARÁZS,RIASZTÓTÁVIRÁNYÍTÓ, TANÍTHATÓ (255-500MHZ)

nagyításért kattinston a fotóra

Megtanulja az eredeti RF távirányító funkcióit, ÚJ!: Javított tanulási képesség, ÚJ! Hosszabb elem élettartam Négy funkciót képes megtanulni.Ajánlott: garázsajtó, autóriszató,lakásriasztó. Frekvenciatartomány: 255-500Mhz,Hatótávolság: kb 20m,Méret: 3,5x6x1,4cm Ugrókódot nem tud megtanulni!

Rendelési száma, és közvetlen link a webáruházhoz: #S9476

A termék ára megtekinthető a linkre kattintva!

02. LRC-550 GARÁZS,RIASZTÓTÁVIRÁNYÍTÓ, TANÍTHATÓ (FIX 433MHZ)

nagyításért kattinston a fotóra

Megtanulja az eredeti RF távirányító funkcióit, Javított tanulási képesség Négy funkciót képes megtanulni.Ajánlott: garázsajtó, autóriszató,lakásriasztó. Frekvenciatartomány: Fix 433Mhz, Hatótávolság: kb 20m,Méret: 3,5x6x1,4cm Ugrókódot nem tud megtanulni!

Rendelési száma, és közvetlen link a webáruházhoz: #8731323

Bruttó ára: 5398 FtA termék ára megtekinthető a linkre kattintva!

Ha megtetszettek ezek a nagyszerű termékek, akkor megvásárolhatja <<Webáruházunkban>>, esetleges kérdéseit felteheti telefonos ügyfélszolgálatunknál (06-1-351-08-78)

 

Reméjük, hogy sokat tudtunk segíteni ebben a problémában!

Szórakoztató elektronikai és háztartási gépek Originál alkatrészeinek és kiegészítőinek nagykereskedelme.
Műszaki és elektronikai alkatrészek nagykereskedése.

Központi Webáruház

 


Euras adatbázis