szombat, január 16, 2021
   
Betűméret

Keresés

Háztartási alkatrészek keresése a Sini webáruházban

A háztartási alkatrészeket valamivel nehezebb keresni, mint a szórakoztatóipari, vagy számítástechnikai alkatrészeket, hiszen a kép adatbázis nincs még minden alkatrészhez, és az elnevezés sem mindig magyar. A magyarításon folyamatosan dolgozunk, és a képek is napról napra bővülnek.
A legegyszerűbb mód egy háztartási alkatrész megtalálásához az online áruházban, ha ismerjük a gyártó által adott originálszámot.

 


Azonban sok esetben nem áll a rendelkezésre a robbantott rajz és alkatrészlista páros, így típus után kell keresni.
A típus után szembesülünk sokszor azzal a ténnyel, hogy a tipus, vagy modellszám nem elég, hisz azon belül többféle gép is van. A gyártók menet közben, ha belül módosítottak valamit, akár az elektronikán, akár az alkatrészeken, mindig ellátták a tipus egy egyedi azonosítószámmal még. Például a Whirpool PNC számnak hívja, és 12 jegyű.

A jó beazonosításhoz ez mindig szükséges.
A tipuson belül, ha több alkatész van hozzárendelve a készülékhez, akkor valószínű, hogy minden alkatrésze fel van töltve. Ilyenkor a keresőszóval szűkíthetünk a találaton.

Ha nem jutunk eredményre nézzük meg a csatolt robbantott ábrát, és a pozíciószámmal keressünk az alkatrészre.

Tanácsok.
Ha nem talál valamit, ne telefonon kérdezze, mert akkor valószínű a telefonos kolléga sem találja meg három klikkel, így csak a telefonszámláját terheli feleslegesen. Írjon levelet a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. -ra
ahol fentebb kitárgyalt adatok megadásával és kérdezzen emailben rá az alkatrészre. Így van idő kikeresni önnek, a kívánt alkatrészt.

Fontos!
Ha egy tipust nem talál a webáruházban, vagy egy típushoz nincs hozzárendelve a keresett alkatrész, az nem azt jelenti, hogy nincs, hanem csak azt, hogy a még nincs feltöltve a webáruházba, vagy nincs a készülékhez hozzárendelve.

Az alábbi gyártókkal az Aswo, és a Sini Kft közvetlen kapcsolatban áll, a helpdeskben vagy e-mail-en tegye fel a kérdést, és mi kikeressük az alkatrészt önnrk rövid időn belül:

AEG Aftron Airlux DE Airport Alaska Algor Alno Alto ALTUS Amica Amo Aquacéane Arandas Arcelik Arc-en-ciel arctic Ardo Ariston Ariston Arno Arthur Martin Aspes Astoria Babylis Balay Balay Bauknecht Baumatic Bayer Beko BEKO Bendix Birum Black&Decker Blomberg Bluewind Bomann Bompani Boréal Bosch Brand Brandt Braun Braun DE Brinkmann Bru Bsh FR Bsk Buderus BUDERUS Calor Candy Carma Chappe Climadif Codiac Concorde Confortique Constructa Continental Corbero Cortina Curling Curtiss Da vinchi Daewoo De Dietrich Delonghi Delonghi DE Delta DeWalt Dimplex Domena Domeos Dometic Domoline Dora Dyson EBD Eberhardt Frerers Edera Edesa Edesa EFS EGE Electrolux Electrorama Elektrabregenz Elektrabregenz Elektrohaus Elettrozeta ELIN Elvita Eskimo Euroline Euromatic Euromatic Europa Fagor Fagor Fagor DE Fagor Falcon Far Far Far Faure First Line Firstline Flavel Forno Foron Foron Francia Franger Friac Fricom Frigeavia Frigidaire Fulgor Functionica Gaggenau Gaggenau INT Gasfire Gifam Goldstar Gorenje Grécia Grundig Grundig Haas Haier Haier Hajdú Hauser HAKA Hanseatic Helkama Hitachi Hitachi Hollandia Hometech Hoover Hoover fr Horn Hotpoint IAR Iberna Ignis Ignis Ikea Imperial Indesit Indesit Interfunk Juno Juno Kelvinator Kelvinator Kenwood Kenwood Klimatic Kneissel Krefft Krups Kupperbusch Kupperbusch Laco Laden Laden Leisure LG LG Liebherr Lincoln Linea bianca Lloyds Lloyds Lynx Magimix Magimix DE Maister Markling Mayc Méa Menalux FR Merker Merloni Micrologic Microwave Miele Miele fr Monte bianco Moulinex Neff Neff Nevada New Pool NewPool Nilfisk Nogomatic Nordic Nortline Norwood Nucab Ocean Ocean Ocean Orima Otsein Otsein Panasonic Paris Rhone Philco Philips Philips Planete Polar Polaris Polti POLTI FR Progress Prosonic Radiola Radiola Raymond Rectiligne Remington REPARTOUT Rheingold Riber Ring Rolls Rolsen Roma Rosieres Rotel Rowenta Sac aspi fr Saeco Saeco Saeco Samsung Samurai San Giorgio Sancy Sarena Sauter Scholtes SEB Seppelfricke Sharp Sharp Sideme Sidex Siemens Singer Singer Sitram Smeg Smeg Smeg Sogedis Sogelux Starlux Stinol Stufa Sunebo Teba Technogas Technolux Tecnik Tecnotek Tefal Tefal Teka Tensaî Testronic Thermor Thomson Thor Tornado Toshiba TSE France Unicline United Urania Vanguard Vedette Vendome Viking Viking Viking Vitesse Vivalp Vogica Volta Vorwerk Wasco Wasco Weekend Whirlpool Whirlpool Whirlpool Whirlpool FR Whitestar Worten Zanker Zanussi Zerowatt Zoppas

Szórakoztató elektronikai és háztartási gépek Originál alkatrészeinek és kiegészítőinek nagykereskedelme.
Műszaki és elektronikai alkatrészek nagykereskedése.

Központi Webáruház

 


Euras adatbázis